DN-Med Plasztikai sebészet

Dr. De Negri Nino főorvos - sebész, plasztikai sebész szakorvos

3

TokaplasztikaMegosztomPlasztikai sebészet

Tokaplasztika


Tokaplasztika
 
Az életkor előrehaladása, az alkati és genetikai tényezők, a testsúlyingadozások és az életmódunk, az arc bőrén kívül, az áll alatti bőrfelszín állapotára, kontúrjára, rugalmasságára is hatással van.
 
Ha egy férfinak vagy egy hölgynek az áll alatti területe ráncossá, rugalmatlanná, petyhüdté, ernyedté válik, vagy ha a bőrfelület feszes, de a bőr alatt felgyülemlett zsír eredményez esztétikailag zavaró problémát, jó megoldás lehet a tokán végzett korrekciós technikák egyikének elvégeztetése, a probléma megszüntetésére.

 
Mi vár rám, ha úgy döntök, vállalkozom a tokaplasztikára:

Plasztikai sebészet tokaplasztikaA beavatkozást minden esetben megelőző konzultáció során, miután a páciens elmondja mi zavarja és mit szeretne, vizsgálat alá vetjük a toka területét.

A műtéti technika kiválasztás attól függ, hogy milyen jellegű probléma megszüntetésében kérte a páciens a segítségünket.
 
Amennyiben a bőr rugalmas és kis mennyiségű zsírszaporulat van csupán, elegendő lehet egy lipolízissel való zsíreltávolítás, mely ambulánsan végezhető, helyi érzéstelenítésben alkalmazandó eljárás, lézeres bőrfeszesítéssel is kombinálható.

( a beavatkozás lényegéről bővebben is olvashat a lézeres zsíroldás menüpont alatt).
 

Ha nagy mennyiségű zsírt kell eltávolítani, vákumos zsírszívás jön szóba, mely szintén végezhető helyi érzéstelenítésben is. ( Lásd: zsírleszívás menüpont ).

Amennyiben szükséges, ezt az eljárást, a fölösleges bőr kivételével kombináljuk.
 
Ha a tokával kapcsolatos problémát a bőr megereszkedése jelenti, akkor a felesleges, megnyúlt bőrt távolítjuk el,az alatta lévő zsírszövettel együtt, speciális műtéti technikát alkalmazva érjük el a természetes és feszes állkontúrt.

Az ilyen jellegű beavatkozások után varratokat hagyunk vissza, melyeket két hét után távolítunk el, valamint speciális szorító kötést is felhelyezünk.
 
Műtét utáni időszakban, kerüljük a hajolgatásokat, az áll alatti terület alapozóval, púderrel való sminkelését, a parfüm használatát ezen a tájékon és a napozást, szoláriumot, azaz kíméljük a műtéti területet, hogy a sebgyógyulás minél szebben, maradandó hegek nélkül mehessen végbe és az eredmény tartós legyen
 
A tokaplasztika kombinálható arcplasztikával, de önállóan is végezhető.


DN-Med Plasztikai sebészet

Általános sebészeti műtétek,
ambuláns és egynapos plasztikai sebészet
.Dr. De Negri Nino főorvos

sebész, plasztikai sebész szakorvos


Bejelentkezés konzultációra: 06 (30) 99-141-99

Hírlevél feliratkozás

 

keresett plasztikai beavatkozások

Mellplasztika
Zsírleszívás
Ránctalanítás
Szájfeltöltés
Szemhéjplasztika
Arcplasztika
Orrplasztika
Fülplasztika
Tokaplasztika

DN-Med Plasztikai sebészet © 2014     Cím: 1052 Bp. Váci u. 11/B.     Tel: +36 (30) 99-141-99

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL