DN-Med Plasztikai sebészet

Dr. De Negri Nino főorvos - sebész, plasztikai sebész szakorvos

3

SzájfeltöltésMegosztomPlasztikai sebészet

Szájfeltöltés


Szájfeltöltés hyaluronsavval vagy saját zsírral
 
A felső illetve alsó ajak volumennövelésére illetve az esetleges asszimmetriák megoldására jelenthet megoldást az ajkak feltöltése, vastagítása.
 
E beavatkozás során használható olyan anyag ( hyaluronsav ), mely úgynevezett felszívódó anyag, a szervezet szép fokozatosan lebontja, ennek következtében, ha továbbra is szeretnénk fenntartani az eredményt, az eljárást meg kell ismételni.
 
Ha tartós eredményt szeretnénk és nem szeretnénk évente, másfélévente újratöltetni ajkainkat, akkor fel nem szívódó anyag ( saját zsír ) használata szükséges. A régebben használt fel nem szívódó anyagok helyett, sokkal előnyösebb a saját zsírral való ajakfeltöltés.


Plasztikai sebészet szájfeltöltésHyaluronsavas szájtöltésnél, hyaluronsav tartalmú feltöltő anyagot juttatunk az ajkakba, injekciós technikával. Az eljárás a tűszúrás fájdalmával jár együtt, melynek csökkentésére speciális érzéstelenítő krémmel masszírozzuk be az ajkakat a szúrások elött.

A hyaluronsav az emberi szervezetben természetesen is jelenlévő, rugalmasságot biztosító anyag.

A beadott hyaluronsav az ajkakat feltölti, nagyon szép, természetes hatású eredményt biztosít, azonban a beavatkozást meg kell ismételni 1-1,5 év múlva, mert a szervezet lebontja a beadott anyagot.
 
A beavatkozás napján érezhetünk feszítő fájdalmat ajkunkon, illetve arra hajlamos hölgyeknél bevérzések keletkezhetnek, de ezek a tünetek az ajkak jegelésével csillapíthatóak és gyorsan megszűnnek.
 

A saját zsírral való szájfeltöltés nagy előnye az eredmény tartóssága, hiszen a szájba injekciós technikával bejuttatott zsírt, a szervezet csak kisebb részben  bontja le.

A saját zsír vétele egy speciális kanül segítségével történik, helyi érzéstelenítést követően, az arra leginkább alkalmas területről, mely leggyakrabban has vagy belső comb, de bárhonnan nyerhető.
Az eltávolított zsírt egy speciális eljárásnak vetjük alá, majd visszajuttatjuk az ajkakba.

Az ajkak a kezelés után fájdalmasak, duzzadtak lehetnek, rajtuk bevérzések alakulhatnak ki, illetve a zsírszívásnak kitett testfelszínen is megjelenhetnek ugyanezek a problémák, de a jegelés, pihentetés itt is hatékony.


DN-Med Plasztikai sebészet

Általános sebészeti műtétek,
ambuláns és egynapos plasztikai sebészet
.Dr. De Negri Nino főorvos

sebész, plasztikai sebész szakorvos


Bejelentkezés konzultációra: 06 (30) 99-141-99

Hírlevél feliratkozás

 

keresett plasztikai beavatkozások

Mellplasztika
Zsírleszívás
Ránctalanítás
Szájfeltöltés
Szemhéjplasztika
Arcplasztika
Orrplasztika
Fülplasztika
Tokaplasztika

DN-Med Plasztikai sebészet © 2014     Cím: 1052 Bp. Váci u. 11/B.     Tel: +36 (30) 99-141-99

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL