DN-Med Plasztikai sebészet

Dr. De Negri Nino főorvos - sebész, plasztikai sebész szakorvos

3

Ránctalanító kezelésekMegosztomPlasztikai sebészet

Ránctalanító kezelések


Hyaluronsavas ráncfeltöltés
 
A hyaluronsav a bőrben természetesen is megtalálható, az évek múlásával azonban mennyisége csökken. A hyaluronsav felelős a bőr rugalmasságáért és vízmegkötő képességéért, azaz a feszességért. 40 éves kor felett, termelődése a felére, 60 éves korra pedig, negyedére csökken.
 
Az öregedés elleni harcban jól alkalmazható a hyaluronsav visszajuttatása a bőrbe, injekciós technikával, melynek során, közvetlenül a ráncok alá juttatva, annak térfogatát pótolja, tehát természetes módon simítja ki a ráncokat.

Az eljárás előnye, hogy minimális fájdalommal jár és nagyon rövid időt vesz igénybe, akár egy munkahelyi ebédszünetben elvégeztethető.
Az eredmény látványos,arcunk megfiatalodik, feszes és hidratált lesz, kb. 6-36 hónapig, függően a beadott készítménytől, utána a hyaluronsavas ráncfeltöltést ismételni kell.


Ránctalanítás Botoxal
 
Plasztikai sebészet ránctalanításA Chlostridium Botulinum nevű baktérium által előállított anyag a botox, mely az arcbőrbe juttatva fejti ki hatását úgy, hogy gátolja az arcizmok és idegek közötti kapcsolatot. Ennek következtében a ráncok kialakulásáért felelős mimikai izmok működése megszűnik, azonban a többi mimikai izom működésére nincs hatással, azaz a ráncok kisimúlnak, viszont az arc természetes mimikája megmarad.
 
Hatása kb. 6-12 hónapig tart, azután ismételni kell.
 
A botoxot injekciós technikával juttatjuk a bőrbe, hatását kb.10 nap múlva láthatjuk. Kis hematoma, nyomásérzékenység lehet a tűszúrás helyén, de ez hamar elmúlik, főleg ha a beavatkozás után mimikai izmainkat pihentetjük és jegeljük picit a szúrás helyét.
 
A botox terápia nem végezhető aktív bőrbetegségek esetén, idegrendszeri betegségek esetén, terhességnél, szoptatás alatt.
 
 
Drakula terápia
 
A Drakula terápia során, a pácienstől vért veszünk, majd abból egy speciális centrifuga segítségével a vérsavót kinyerjük. A vérsavóban növekedési faktorok és olyan fehérjék vannak, melyek a sejtek megújulását segítik elő. A Drakula terápiával, ezt a savót juttatjuk vissza az arcbőrbe, apró,pici szúrásokkal, injekciós technikával.
 
Az arcbőrön kívül, a kézfej, illetve a dekoltázs bőre is fiatalítható ezzel az eljárással.
Tulajdonképpen,a tűszúrások által ejtett kis sebek gyógyulásával fog új, rugalmas szövet képződni, melynek eredményeképpen a bőr szerkezete azért szépül és javul, mert a bőrben elasztin és kollagén képződés indul meg a tűszúrások kapcsán.
 
Az eljárást fél éven belül háromszor kell elvégeztetnünk, hogy az eredmény szép legyen, majd ezt követően évente egy Drakula terápiával, a bőr fiatalon tartható.


Ráncfeltöltés saját zsír átültetésével
 
A saját zsírral való ránctalanító beavatkozás nagy előnye, hogy eredménye tartós, hiszen nem felszívódó anyagot használunk a ráncok kisimítására, eltüntetésére, hanem a páciens saját zsírját.
Ennek következtében, nincs szükség a beavatkozás megismétlésére, mint a felszívódó anyagok használata esetén, ahol a beadott ránctöltő anyagot a szervezet, fokozatosan lebontja.
 
Ez a beavatkozás kb. 1-2 órát vesz igénybe.

Helyi érzéstelenítést követően, az arra alkalmas területről  zsírt szívunk le, majd egy speciális tisztítási folyamatot követően, az arcon lévő ráncokba, volumenhiányokba juttatjuk.
 
Az eljárás következtében a ráncok kisimulnak, a volumenhiányok eltűnnek, az arc feszessé, simává, fiatalabbá válik.
 
A zsírszívás helyén a beavatkozást követően a páciens érezhet fájdalomcsillapítóra jól reagáló fájdalmat, duzzanatot, véraláfutásokat, de ez jegeléssel, pihentetéssel, pár nap alatt megszűnik.
Fontos, hogy a zsírszívásnak kitett területre felhelyezett speciális szorító ruhát, kb.2-3 hétig viseljük.


DN-Med Plasztikai sebészet

Általános sebészeti műtétek,
ambuláns és egynapos plasztikai sebészet
.Dr. De Negri Nino főorvos

sebész, plasztikai sebész szakorvos


Bejelentkezés konzultációra: 06 (30) 99-141-99

Hírlevél feliratkozás

 

keresett plasztikai beavatkozások

Mellplasztika
Zsírleszívás
Ránctalanítás
Szájfeltöltés
Szemhéjplasztika
Arcplasztika
Orrplasztika
Fülplasztika
Tokaplasztika

DN-Med Plasztikai sebészet © 2014     Cím: 1052 Bp. Váci u. 11/B.     Tel: +36 (30) 99-141-99

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL